Frihandel

Vil du være med til at bremse frihandel?

Her kan du se hvordan du kan involvere dig yderligere i kampen mod frihandel.
27. maj 2016

I kategori

I kategori:

Der er mange mennesker over hele verden, der aktivt forsøger at skabe alternativer til det nuværende frihandelsregime. Du kan også være med. Her finder du en liste over steder, hvor du kan involvere dig i kampen mod international frihandel.


Afrika Kontakt

>> Handel er et af Afrika Kontakts strategiske hovedområder. Bliv aktiv i Afrika Kontakts arbejdsgrupper, der arbejder med TTIP og andre udemokratiske og uretfærdige handelsaftaler. Som aktiv kan du være med til at mobilisere og engagere flere danskere i kampen imod TTIP og frihandel, arrangere debatmøder og sammen med en række dygtige aktivister lave research på handelsområdet.

     Hvis du er interesseret i at blive aktiv, så skriv en mail til info@afrika.dk.

>> Støt Afrika Kontakts arbejde mod TTIP og hjælp os til at nå ud til flere i Danmark og lægge endnu mere pres på de danske beslutningstagere.

     Bliv TTIP-støttemedlem her

Skriv under

>> Skriv under mod TTIP og CETA. Næsten 3,5 millioner europæere har allerede skrevet under.

     Du kan skrive under her

TTIP-netværket

>> TTIP-netværket er en samling af organisationer og individer, der ønsker at standse TTIP-aftalen. De holder jævnligt møder og aktioner om TTIP og den canadiske pendant CETA.

     Læs mere på deres hjemmeside her.

NOAH - Friends of the Earth

>> Miljøbevægelsen NOAH arbejder også med økonomisk retfærdighed og handel i et miljøperspektiv. 

     Læs mere på deres hjemmeside her

Arrangér et møde

>> Arranger et lokalmøde om TTIP i din by eller lokale forening. Har du brug for inspiration til materiale eller mulige oplægsholdere, er du altid velkommen til at kontakte os, og du kan også finde rigtig meget information her på siden.

Spred budskabet

>> Tag del i debatten og del budskabet - jo flere der sætter fokus på, at frihandel handler om langt mere end handel, des flere er vi til at presse på for alternativer. 

 

Kampagner

Afrika Kontakt har løbende forskellige kampagner, der har til formål at sætte fokus på et eller flere problemer, vores partnere i Afrika oplever. 

Vores kampagner bliver koordineret af aktive i vores kampagnegruppe. Gruppen planlægger og udfører vores kampagner i samarbejde med vores projektgrupper og partnere i Afrika. Du kan her finde mere information om kampagnegruppens arbejde.