Ny publikation

Når magt vokser som ukrudt: Virksomhedsfusioner og kampen for vores madsystem

06. maj 2019

I kategori

I kategori:
GRO

Gigantvirksomheder har taget kontrollen over vores mad. I dag styrer ganske få kæmpestore virksomheder, hvad vi spiser, og hvordan vores mad bliver produceret. For disse virksomheder er mad lig med penge: Virksomheder og deres aktionærer er ikke interesserede i, hvilken betydning  mad betyder for de mennesker, der producerer den og spiser den, ej heller hvad landbrug betyder for miljøet og klimaet - de er kun interesserede i den profit, de kan få ud af industrien.

Global Aktion har i samarbejde med Transnational Institute (TNI) udarbejdet denne tegneserie på dansk om virksomheders magt over vores madsystem. Tegneserien vil desuden blive udgivet i fysisk form på GRO Festival for mad & klima, som afholdes i bededagsferien på Havnegade!

Kampagner

Afrika Kontakt har løbende forskellige kampagner, der har til formål at sætte fokus på et eller flere problemer, vores partnere i Afrika oplever. 

Vores kampagner bliver koordineret af aktive i vores kampagnegruppe. Gruppen planlægger og udfører vores kampagner i samarbejde med vores projektgrupper og partnere i Afrika. Du kan her finde mere information om kampagnegruppens arbejde.